Λίγα λόγια για εμάς

Εταιρία

Η OFG με ένα άκρως εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων, διανέμει καθημερινά προϊόντα άριστης διατροφικής ποιότητας στην αγορά της Αθήνας -σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, φούρνους και ευρύτερα σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης κάθε μεγέθους.

Στην γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται τόσο gourmet τρόφιμα, τα οποία απευθύνονται σε χώρους υψηλής γαστρονομίας, όσο και value for money προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία διευρύνει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της.

Oι διαπιστευμένοι chef της εταιρείας είναι πάντα πρόθυμοι να παρέχουν τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες τους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εγκαταστάσεις/Δίκτυο διανομής

Η OFG διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, τόσο ξηρού φορτίου όσο και ψυγείου – κατάψυξης, έκτασης 5.000m2 στο κέντρο της Αθήνας. Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα οχήματα, τα οποία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα ελέγχου θερμοκρασίας τελευταίας τεχνολογίας, που σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν τη μεταφορά και παράδοση των προϊόντων σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των προμηθευτών βασισμένη σε πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας. Η OFG, οι προμηθευτές της, αλλά και τα προϊόντα αυτών είναι πιστοποιημένα με ISO 22000:2005.